Institutul Roman de Osteopatie formeaza pentru profesia de osteopat.
Osteopatia este o profesie de sanatate de prima intenție.


Ca osteopati suntem în prima linie cu misiunea de a restabili starea de sănătate a oamenilor, fără a-i uita și pe prietenii noștri necuvantatori.
Ne formam timp de 6 ani în Osteopatie, Anatomie, Fiziopatologie și alte materii medicale, în cercetare stiintifica, pentru a dobandi o eficacitate terapeutica și un discernamant clinic fără greș.
Capacitatea noastră de clinicieni ne permite sa analizăm precis globalitatea pacientului și sa realizam un management al starii de sanatate, separand informațiile utile de cele inutile, cele adevărate de cele false.
Osteopatia este o profesie de contact.
Osteopatul este supus în permanenta unui risc de contaminare.
Prin tehnicile pe care le folosește, osteopatul modeleaza structura pacientului, știind sa evite cea mai mare parte a riscurilor pentru pacient, asumandu-si-le pe cele necunoscute sau de neevitat.
Osteopatul gestioneaza în permanenta un dublu risc: pentru pacient și pentru practician.
Ca toate Institutiile de profil din domeniul sanatații, IRO urmează regulile edictate de Ministerul Sănătății și de autoritățile administrative. Știm ce trebuie făcut, conform reglementarilor actuale, pentru a evita propagarea virusului Covid 19, sau pentru a ne păzi de virusi, microbi în general.
Protecția inteligenta este necesara, protecția exagerata și panicata distruge o societate!
Întrucât cursurile noastre nu depășesc limita de 50 de persoane, impusa în momentul de fata pentru intruniri, IRO rămâne deschis. Va așteptam la ore!