ENGLISH VERSION

 

De fiecare data cand incepem sesiunea de inscriere pentru o noua generatie de osteopati, primim la Institutul Român de Osteopatie printre aplicanti,  oameni speciali, preocupati de starea de bine a semenilor lor.

 

Institutul Român de Osteopatie – exigență și tradiție

 Șase ani de formare, 12 seminarii/an

 Sesiune de examene: ianuarie și iunie

 Studiu individual cu teme saptămânale și o relațtionare constantă „profesor – student” - on-line .

Săptămânal, studentul primește un pachet de teme și are de făcut un referat , un studiu , un chestionar de completat.

 

 Pentru a ne putea ocupa de fiecare viitor osteopat, numarul cursantilor este limitat la 40. Inscrierea la Scoala este deschisa absolventilor de liceu.
Scoala permite inscrierea elevilor cu varsta minima de 16 ani, dar si a persoanelor cu varsta de peste 60 de ani, acestea din urma beneficiind de o reducere de 50%.

Inscrierile pentru urmatoarea serie de cursanti sunt in derulare si cursurile vor incepe in septembrie 2022.

Taxa de inscriere  500 LEI - plata se face la inscriere: OSTEOPAT DO  S.R.L in contul: RO16 BTRL RONC RT06 3811 9301 - dovada platii se trimite pe e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Studentii Institutului Român de Osteopatie  beneficiaza de o serie de credite financiare pe parcursul anului scolar.  Numarul obligatoriu de cursuri in cei 6 ani de scoala este de 72 de cursuri . Studentii din anii I, II, III si IV pot sa faca mai multe cursuri decat cele 12 cursuri anuale obligatorii. Aceste cursuri se pot scadea din numarul de cursuri obligatorii aferente anului V si VI , mentinandu-se data examenului final programata in anul VI.  Studentii din anii V si VI care si-au completat numarul de cursuri obligatorii si vor sa reia cursurile din anii anteriori , beneficiaza de credit financiar , costul unui curs va fi de 100 de euro per curs fata de 180 de euro  - tariful normal al unui curs. 

  Pentru inscriere va rugam sa completati urmatorul formular online: 

INSCRIERE – Institutul Român de Osteopatie. 

 Echivalari de examene

Absolventii de medicina: sunt echivalate examenele la materiile medicale din toti anii de studiu.

Credit financiar: trei cursuri gratuite - ultimul curs din anul I, II si III - la care trebuie sa participe. Creditul va curge incepand cu anul scolar 2021-2022.

Absolventii de kinetoterapie: sunt echivalate examenele din Anul I de studiu la materiile: Anatomie, Traumatologie, Fiziologie.

Credit financiar: doua cursuri - ultimul curs din anul I si II - la care trebuie sa participe. Creditul va curge incepand cu anul scolar 2021-2022. 

 

Absolventii de module de osteopatie la alte scoli (tehnici structurale, viscerale, craniane, fasciale): se echivaleaza examenele la modulele respective. Numarul de ore de studiu va fi echivalat ca durata.

Absolventii a trei module de craniosacral: sunt echivalate examenele de cranian din Anul II de studiu.

Absolventii de scoli de masaj acreditate: se echivaleaza examenul de anatomie din Anul I de studiu.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa sunati la secretariatul scolii: 0727 316 701.