ENGLISH VERSION

 

De fiecare data cand incepem sesiunea de inscriere pentru o noua generatie de osteopati, primim la Institutul Român de Osteopatie printre aplicanti oameni speciali, preocupati de starea de bine a semenilor lor.

Pentru a ne putea ocupa de fiecare viitor osteopat, numarul cursantilor este limitat la 40. Inscrierea la Scoala este deschisa absolventilor de liceu.
Scoala permite inscrierea elevilor cu varsta minima de 16 ani, dar si a persoanelor cu varsta de peste 60 de ani, acestea din urma beneficiind de o reducere de 50%.

Inscrierile pentru urmatoarea serie de cursanti sunt in derulare si cursurile vor incepe in septembrie 2019.

Taxa de inscriere  100 EURO - plata se face la inscriere in contul: RO83 BTRL RONC RT03 4861 1701 - dovada platii se trimite pe e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Taxa anuala de inscriere in Asociatia OsteoRe este de 1920 euro, care include participarea la 12 seminarii pe an. Aceasta cotizatie se poate plati in totalitate la inceputul anului scolar sau, in transe lunare - 160 euro / curs , sau puteti incepe sa platiti inca din vara, din luna iulie si va va fi mai usor in perioada anului scolar.

Studentii Institutului Român de Osteopatie  beneficiaza de o serie de reduceri pe parcursul anului scolar. Orice curs in plus in afara celor 12 obligatorii pentru absolvirea unui an, are un cost de numai 100 de euro, fata de 160 de euro - tariful normal al unui curs.

  Pentru inscriere va rugam sa completati urmatorul formular online: 

INSCRIERE – Institutul Român de Osteopatie. 

Deasemenea, puteti consulta Conventia financiara si Regulamentul intern. Sau puteti descarca de AICI formularele pentru a le trimite completate direct pe emailul:
                                                                               Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 Echivalari de examene

Absolventii de medicina: sunt echivalate examenele la materiile medicale din toti anii de studiu.

Absolventii de kinetoterapie: sunt echivalate examenele din Anul I de studiu la materiile Anatomie, Traumatologie, Fiziologie.

Absolventii de module de osteopatie la alte scoli (tehnici structurale, viscerale, craniane, fasciale): se echivaleaza examenele la modulele respective. Numarul de ore de studiu va fi echivalat

Absolventii a trei module de craniosacral: sunt echivalate examenele de cranian din Anul II de studiu.

Absolventii de scoli de masaj acreditate: se echivaleaza examenul de anatomie din Anul I.