Am format cea mai buna echipa pedagogica de osteopati si medici. Sunt oameni valorosi care au abilitatea de a impartasi experienta practica acumulata in Franta si in Romania.

Christian DEFRANCE de Tersant, Osteopat D.O.
Osteopat DO si specialist in Terapie Cranio-sacrala din 1981, dupa o cariera de 14 ani in kinetoterapie. Este membru al celor mai multor foruri osteopatice franceze si fondator al Colegiului Italian de Osteopatie din Bologna (Italia). Este director al Eurosteo si al Institutului Privat Superior de Osteopatie din Franta. Activitatea sa didactica include cursuri la institutele de osteopatie din Franta, Elvetia, Spania, Italia, Germania, Romania, Olanda, Islanda, Austria, Belgia si Canada. Este specialist in osteopatie pediatrica, terapie craniana, tehnici functionale si diagnostic osteopatic.
Thierry LIEVOIS, Osteopat D.O.
Thierry LIEVOIS, Osteopat D.O.
Specialist in Biomecanica si Tehnici osteo-articulare, este, din 2010, director al CERFO (Centrul de Cercetare si Formare in osteopatie), anterior ocupand functia de director al Institutului Superior de Osteopatie din Lilloise, cu peste 5.000 de consultatii pe an. Este membru al forurilor osteopatice franceze. A sustinut conferinte pe teme importante in cercetarea osteopatica: manipularea in cazul disfunctionalitatilor sacrului, manipularile pentru corectarea spontana, manipularile pelvisului si ale coloanei vertebrale. A coordonat asistenta osteopatica pentru tenismeni mondiali francezi, cat si pentru fotbalisti de valoare internationala.
Antoine DIXNEUF, Osteopat DO
A absolvit l’Institut Supérieur d’Ostéopathie din Aix - Provence si este osteopat DO din 1999. Profesor de Osteopatie din 2010 la Institutul de Osteopatie Avignon. Formator in “Tehnicile lui Jones”. Carti publicate: “Guide pratique des techniques de Jones“ (2011); “Using the Strain-Counterstrain Approach to Highlight the Body Unity Within Osteopathic Treatment, AAOJ” (2014); “Ostéopathie et globalité” (2016); “La dysfonction ostéopathique” (2017).
 
Gerald STOPPINI, Osteopat DO
DO Gerald Stoppini practica osteopatia din 2007 la Nice. Licentiat in diagnosticarea disfunctiilor aparatului neuro-muscular si osos la Universitatea din Paris-Versailles-Spitalul de Garches, detine si diploma universitara de Biomecanica din cadrul Facultatii de Medicina din Toulouse. De asemenea, el are licenta STAPS de Educatie si Motricitate, dar si brevet de stat in domeniul Educatiei Sportive. In ceea ce priveste osteopatia, competentele sale sunt thrust-urile - HVLA, tehnicile articulare, tehnicile de tesuturi moi, biomecanica, anatomia si osteopatia sportiva, in cadrul careia a participat la numeroase competitii de tenis si dans din Franta.
Patrick Jouhaud
Isabelle CAROL, Osteopat DO
In 2002 obtine diploma de osteopat CO si in 2004 diploma de osteopat DO la COS  (Collège Ostéopathique Sutherland) Ile de France. In perioada 2003-2007 a predat anatomia musculo-scheletica si osteopatia pelvina  la Collège Ostéopathique Sutherland, iar in 2007 obtine Diplôme Universitaire d’Anatomie Clinique Abdomino-Pelvienne, Université Paris V. La IFOREC Paris obtine in anii 2014 si 2017 diploma de osteopatie canina si cabalina. Pregatire post-universitara: Osteopatia intra-pelvina in 2002-2006.
 
Olivier LEBRUN, Osteopat DO
Practica osteopatie din 1992. In perioada 2006 – 2011 a predat la scoala ISO - Lille A participat si organizat simpozioane de osteopatie Este un profesor care combina senzitivitatea cu tratamentele somato-emotionale, energetice si tisulare. Specialitatea lui este prezenta si atentia – disponibilitatea catre dimensiunea ascunsa a lucrurilor.
Yves PORAS, Osteopat D.O.
Yves PORAS, Osteopat D.O.
DO Yves Poras este initiatorul si formatorul conceptului « bio systémique ». In 1972 devine maso-kinezi-terapeut D.E. si in 1978 obtine Diploma in M.T.C. (Medicina Traditionala Chineza) la Physiothérapy and Acupuncture Center - Hong Kong. Este Osteopat D.O exclusiv incepand din 1993, iar din 1994 devine profesor de osteopatie, conferentiar in institutiile: ESO (L'Ecole Supérieure d'Ostéopathie, Paris), ISO (Institut Supérieur d'Ostéopathie, Paris Est) , IDO (Institut Dauphine d'Ostéopathie, Paris) ; preda tehnici structurale, responsabil cu organizeaza clinicatului in cadrul programului de formare. In prezent preda tehnici de energie musculara la IPEO (Institut Privé d'Enseignement Ostéopathique, Pantin).
Bernard LE FAUCHEUR, Osteopat D.O.
Bernard LE FAUCHEUR, Osteopat D.O.
Preda osteopatia din 2005, la IPEO (Franta), fiind specializat in numeroase tehnici: neuro-musculare (referinta Leon Chaitow-Lieff), Punctele lui Chapman, Punctele lui Jones, Mecanica lui Littlejohn (poligon de forta, vertebre atipice), Tehnici de thrust (V.M.A.m), Tehnici articulare (Mervyn Waldmann, Institute of Classical Ostheopathy College – Maidstone), Tehnici de tesuturi moi (Peter Blagrave), F.D.M. (Fascial Distorsion Model) cu dr. Typaldos la Brewer SUA - traumatologie sportiva si generala, S.A.T. (Linia lui Gez Lamb), E.E.O. Detine titlul de osteopat DO obtinut in Marea Britanie, din 1979, an din care incepe sa practice in mod exclusiv osteopatia, dupa o practica de 13 ani a kinetoterapiei.
 
Paul MAURY, Osteopat D.O.
Paul MAURY, Osteopat D.O.
Osteopat D.O. cu o vasta experienta de sportiv high-level (dansator profesionist, membru al echipei de inotatori a Frantei si campion european, atlet, tenismen), dar si medicala. Timp de zece ani a fost lider in tehnicile de Prim Ajutor, profesor de Anatomie la ISRP si profesor de Osteopatie in Bucuresti. Este membru Osteoconcept si membru al Sindicatului Francez al Osteopatilor din Sport. De asemenea, Paul Maury este director al Asociatiei de Osteopatie Hemodinamica, detine un cabinet de osteopatie in Egipt (Cairo) si este ofiter voluntar al Brigazii de Pompieri din Paris.
Luca ORIZI, Osteopat D.O.
Osteopat din 2006 si specialust in osteopatia somato-emotionala. Profesor de anatomie, biomecanica si osteopatie la Scuola ABEOS (Raiano, Aquila si Bologna); Scuola Cromon si S.O.I. din Roma.. De asemenea, a profesat si in cabinete stomatologice, cabinete de radiologie, incercand sa se perfectioneze neincetat, prin cursuri de specialitate.
Barry L. JACKSON, Ph. D.
Este profesor si director emerit al departamentului DAWN (Drug, Alcohol, and Wellness Network) al Universitatii Bloomsburg din Pennsylvania. Are o cariera de peste 20 de ani de studiu al adictiei, in present detinand titlul de Fulbright Senior Scholar, Specialist in Addictions. Este unul dintre putinii experti ai SUA solicitat in consiliere pentru strategii in Sanatate. Din 2018 este Vicepresedinte al Institutului Roman de Osteopatie si “Professor of Sciences”.
 
Mircea LAURENTIU, Osteopat D.O.
Absolvent al Institutului Superior de Osteopatie CETOHM- ISO – Paris Est in anul 2006. Foloseste tehnici manuale structurale,articulare,viscerale, craniene, cranio-sacrale si fasciale de restabilire a sanatatii pentru copii si adulti. Practica in cabinet osteopatia din 2004 la Paris, Blois si Bucuresti, ca osteopat DO. Obtine diploma de Osteopatie biodinamica si biofluidica cu Rene Briend D.O. Practica osteopatia biosistematica cu Yves Poras D.O. si osteopatia structurala cu Sylvain Dottor D.O. Practica tehnici corporale si arte martiale din 1986. Este Profesor de Tai Chi Chuan (diploma Ministerul Sporturilor Franta) si profesor de Reiki si Karuna Reiki din 2000. Este presedintele Asociatiei OsteoRe (membra APSR) si al Comitetului de Osteopatie in cadrul ASRO.Mircea Laurentiu este fondatorul Institutului Roman de Osteopatie si al Colegiului Osteopatilor din Romania (COR).
Alexandru GRIGORE – CTO
Absolvent al Institutului Român de Osteopatie.
Adrian SAVA, CTO
Este fondator al terapiei BowenSTORM Din 2006 practica bioenergoterapie, atingerea cuantica si Bowen in cabinet si la domiciliul pacientilor. Este absolvent al Institutului Român de Osteopatie.
 
Delia Gioadă
Georgeta Sultana
Toni Onisii
 
Andrei Blănaru (semiologie)
Costin Craiu (anatomie)
Cristian Niculae