Intalnire intre Domnii Dan Mezei, din partea Societatii Romane de Osteopatie si a Primei Scoli de Osteopatie din Romania si Mircea Laurentiu din partea Colegiului Osteopatilor din Romania si a Institutului Roman de Osteopatie.

Domnii Dan Mezei, din partea Societatii Romane de Osteopatie si a Primei Scoli de Osteopatie din Romania si Mircea Laurentiu din partea Colegiului Osteopatilor din Romania si a Institutului Roman de Osteopatie, au avut astazi o intalnire de lucru in vederea stabilirii unor standarde comune de formare in osteopatie la cel mai inalt nivel de competenta, conform normelor OMS si a Standardului Roman SR EN 16686 din 2016 de “Furnizare de ingrijire de sanatate prin osteopatie”.

Impreuna acestia au decis stabilirea unui dialog la nivelul profesiei intre cele 2 scoli, pentru ca viitorii osteopati formati de acestea, sa corespunda celor mai ridicate exigente profesionale si sa poata practica o osteopatie la cel mai inalt nivel international in folosul pacientilor din Romania.

In momentul de fata in Romania exista doua structuri dedicate  osteopatiei si mentinerii unui inalt nivel de compententa: Colegiul Osteopatilor din Romania si Societatea Romana de Osteopatie.