Colegiul Osteopatilor din Romania reprezinta profesia de osteopat DO, garanteaza nivelul universitar al diplomei si reprezinta interesele osteopatilor DO din raporturile cu institutiile statului si cu celelalte profesii de sanatate.

Suntem mandri sa va anuntam ca Osteopatia romaneasca este una singura pe ambele maluri ale Prutului.

Osteopati din Romania si osteopati din Republica Moldova si-au dat mana, aceasta mana aflata in serviciul pacientului si dedicata sanatatii lui, unindu-se prin apartenenta la acelasi colegiu profesional.

Reusita acestei actiuni se datoreaza domnului Radu Celnacov, osteopat DO, medic recuperare medicina fizica si presedintele Asociatiei Osteopatilor si Terapeutilor Manuali din Republica Moldova, domnului Victor Celnacov, osteopat DO, medic ortoped si doctor in stiinte medicale si domnului Mircea Laurentiu, osteopat D.O., presedintele Colegiului Osteopatilor din Romania.

Dedicam impreuna acest succes implinirii a 100 de ani de la Marea Unire, fara a uita ca, dintotdeauna, acest stat s-a aflat sub semnul unitatii incepand cu Burebista, continuand cu Mihai Viteazul pana astazi, prin simtirea romanilor de pretutindeni, clipa de clipa.

 46510734 748459358845586 6003837497774178304 n