Luna noiembrie a venit cu o realizare foarte importanta pentru viitorul osteopatiei din Romania. Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci a admis inregistrarea marcii Institutul Român de Osteopatie OsteoRe.

 

Anul acesta, in luna februarie, Ministerul Educatiei Nationale a recunoscut prima diploma de Osteopat DO din Romania, cea a domnului Mircea Laurentiu, si a echivalat studiile aflate la baza acesteia, obtinute in strainatate, cu studiile institutiilor de invatamant superior din tara.

Iata ca 2018 mai aduce o reusita pe drumul osteopatiei romanesti. Din aceasta luna, Scoala de Osteopatie OsteoRe devine oficial, prin admiterea inregistrarii marcii de catre OSIM, “INSTITUTUL ROMÂN DE OSTEOPATIE”.

Este un succes cu atat mai mare cu cat denumirea permite intrarea oficiala a acestui domeniu profesional pe piata romaneasca, atat la nivelul de formare, cat si la nivelul de practica terapeutica.

De acum, studentii Institutului Român de Osteopatie se pot mandri ca participa, prin alegerea lor educationala, la construirea acestui sistem, iar insasi denumirea institutiei ne obliga sa functionam la standarde de maxima calitate si un nivel profesional superior.

 

46158487 743332996024889 6783799633127669760 n