Weekendul 8-9 septembrie inseamna, pentru Institutul Roman de Osteopatie, inceputul unui nou an scolar plin de energie si entuziasm.

Pentru noii studenti, acesta va fi primul pas in domeniul terapiei osteopatice, sub cromatica vindecatoare a „Albastrului infinit”.

 

Rand pe rand, spiritele care poarta pecetile „Oceanului Planetar”, „Ingerilor Gardieni”, „Nicolae Tonitza” si „Elena Chirca” vor urca treptele unor noi initieri pe acest drum.
Iar ca o incununare a efortului de pana acum, promotia „Constantin Brancusi”, partener initiator al Scolii de Osteopatie, va avea de sustinut ultima escalada inainte de a fi onorata cu titlul de Osteopat - D.O.O. (Diploma de Osteopatie OsteoRe).
Este un an consacrat diagnosticului si strategiei terapeutice, in care vom invata de la cei mai cunoscuti osteopati din Franta si Italia, dar si care ne va oferi cursuri noi, strategii si viziuni noi la toate nivelurile!
Va asteptam cu inima deschisa si cu increderea ca, prin Osteopatie, veti vindeca trupuri in timp ce evolutia voastra personala va alina suflete!

C F

Y P