Am format cea mai buna echipa pedagogica de osteopati si medici. Sunt oameni valorosi care au abilitatea de a impartasi experienta practica acumulata in Franta si in Romania.

Christian DEFRANCE de Tersant, Osteopat D.O.
Christian DEFRANCE de Tersant, Osteopat D.O.
  • Osteopat DO si specialist in Terapie Cranio-sacrala din 1981, dupa o cariera de 14 ani in kinetoterapie. Este membru al celor mai multor foruri osteopatice franceze si fondator al Colegiului Italian de Osteopatie din Bologna (Italia). Este director al Eurosteo si al Institutului Privat Superior de Osteopatie din Franta. Activitatea sa didactica include cursuri la institutele de osteopatie din Franta, Elvetia, Spania, Italia, Germania, Romania, Olanda, Islanda, Austria, Belgia si Canada. Este specialist in osteopatie pediatrica, terapie craniana, tehnici functionale si diagnostic osteopatic.
  • Membru al Registrului Italian al osteopatilor, este specialist in tehnici structurale, profesor de posturologie si kinesiologie, dar are si studii in domeniul nutritiei naturiste. A fost instructor de Judo si de ridicare de greutati. Detine competente atestate in tehnici osteopatice pelvine, ale coloanei vertebrale si tehnici osteopatice la nivelul membrelor. La Scoala de Osteopatie OsteoRe, preda cursuri de Kinesiologie aplicata si alimentatie.

Mircea Laurentir
Mircea LAURENTIU, Osteopat D.O.
  • Absolvent al Institutului Superior de Osteopatie CETOHM- ISO – Paris Est in anul 2006. Foloseste tehnici manuale structurale,articulare,viscerale, craniene, cranio-sacrale si fasciale de restabilire a sanatatii pentru copii si adulti. Practica in cabinet osteopatia din 2004 la Paris, Blois si Bucuresti, ca osteopat DO. Obtine diploma de Osteopatie biodinamica si biofluidica cu Rene Briend D.O. Practica osteopatia biosistematica cu Yves Poras D.O. si osteopatia structurala cu Sylvain Dottor D.O. Practica tehnici corporale si arte martiale din 1986. Este Profesor de Tai Chi Chuan (diploma Ministerul Sporturilor Franta) si profesor de Reiki si Karuna Reiki din 2000. Este presedintele Asociatiei OsteoRe (membra APSR) si al Comitetului de Osteopatie in cadrul ASRO.Mircea Laurentiu este fondatorul Scolii de Osteopatie OsteoRe si al Registrului Osteopatilor Osteore (ROO).
Bernard LE FAUCHEUR, Osteopat D.O.
Bernard LE FAUCHEUR, Osteopat D.O.
  • Preda osteopatia din 2005, la IPEO (Franta), fiind specializat in numeroase tehnici: neuro-musculare (referinta Leon Chaitow-Lieff), Punctele lui Chapman, Punctele lui Jones, Mecanica lui Littlejohn (poligon de forta, vertebre atipice), Tehnici de thrust (V.M.A.m), Tehnici articulare (Mervyn Waldmann, Institute of Classical Ostheopathy College – Maidstone), Tehnici de tesuturi moi (Peter Blagrave), F.D.M. (Fascial Distorsion Model) cu dr. Typaldos la Brewer SUA - traumatologie sportiva si generala, S.A.T. (Linia lui Gez Lamb), E.E.O. Detine titlul de osteopat DO obtinut in Marea Britanie, din 1979, an din care incepe sa practice in mod exclusiv osteopatia, dupa o practica de 13 ani a kinetoterapiei.
Thierry LIEVOIS, Osteopat D.O.
Thierry LIEVOIS, Osteopat D.O.
  • Specialist in Biomecanica si Tehnici osteo-articulare, este, din 2010, director al CERFO (Centrul de Cercetare si Formare in osteopatie), anterior ocupand functia de director al Institutului Superior de Osteopatie din Lilloise, cu peste 5.000 de consultatii pe an. Este membru al forurilor osteopatice franceze. A sustinut conferinte pe teme importante in cercetarea osteopatica: manipularea in cazul disfunctionalitatilor sacrului, manipularile pentru corectarea spontana, manipularile pelvisului si ale coloanei vertebrale. A coordonat asistenta osteopatica pentru tenismeni mondiali francezi, cat si pentru fotbalisti de valoare internationala.
Paul MAURY, Osteopat D.O.
Paul MAURY, Osteopat D.O.
  • Osteopat D.O. cu o vasta experienta de sportiv high-level (dansator profesionist, membru al echipei de inotatori a Frantei si campion european, atlet, tenismen), dar si medicala. Timp de zece ani a fost lider in tehnicile de Prim Ajutor, profesor de Anatomie la ISRP si profesor de Osteopatie in Bucuresti. Este membru Osteoconcept si membru al Sindicatului Francez al Osteopatilor din Sport. De asemenea, Paul Maury este director al Asociatiei de Osteopatie Hemodinamica, detine un cabinet de osteopatie in Egipt (Cairo) si este ofiter voluntar al Brigazii de Pompieri din Paris.
Yves PORAS, Osteopat D.O.
Yves PORAS, Osteopat D.O.

DO Yves Poras este initiatorul si formatorul conceptului « bio systémique ». In 1972 devine maso-kinezi-terapeut D.E. si in 1978 obtine Diploma in M.T.C. (Medicina Traditionala Chineza) la Physiothérapy and Acupuncture Center - Hong Kong. Este Osteopat D.O exclusiv incepand din 1993, iar din 1994 devine profesor de osteopatie, conferentiar in institutiile: ESO (L'Ecole Supérieure d'Ostéopathie, Paris), ISO (Institut Supérieur d'Ostéopathie, Paris Est) , IDO (Institut Dauphine d'Ostéopathie, Paris) ; preda tehnici structurale, responsabil cu organizarea clinicatului in cadrul programului de formare.  In prezent, DO Yves Poras este formator post-graduat la IDO si EO Paris.

Vladimir SEKELJ, Osteopat D.O.
Vladimir SEKELJ, Osteopat D.O.
  • Director al scolii de osteopatie IFOGA, este osteopat DO din 2001. A participat la conferinta Internationala de Educare in Osteopatie (2011) cu interventii in ceea ce priveste noile tehnologii si calitatea standardelor osteopatice, dar si la Congresul Mondial al Culturii si Educatiei de la New-Delhi (2011), cu o interventie despre comparatia asupra studiilor si standardelor osteopatice in Statele Unite si Franta. Este specialist in posturologie, osteopatia sportiva si tehnici osteopatice musculare.
Luca ORIZI
Luca ORIZI, Osteopat D.O.
  • Absolvent al CERDO (Centre pour l'Étude, la Recherche et la Diffusion Ostéopathiques) in anul 2006. Este specializat in anatomie umana sistematica, palpatorie, viscerala si biomecanica. A realizat numeroase studii asupra osteopatiei mecanice si somato-emotionale si a profesat in cabinete stomatologice si de radiologie.
  • Este professor la scoli de profil din Roma